Hookah Talk Show #5: Travis Smith, George Jonson, Neeve Donoghue (Tangiers/Regal)

Diskuze, světoví hosté, zábava a dýmky. Hookah Talk Show pokračuje a já vám ze srdce děkuji za přízeň! Zvu vás ke shlédnutí či poslechu vůbec prvního setkání a diskuze s představiteli legendárního tabáku Tangiers a dýmek Regal Hookah 🎙️ v pražském Kaviáru.

V pořadí pátá Hookah Talk Show bude opravdu výživná, představí se vám trojice hostů! Odhalte tajemství nejlepšího černého tabáku na světě, pobavte se příběhy o zrodu značky Tangiers i Regal Hookah a nahlédněte pod pokličku americké dýmkařské komunity. Užijte si to!



Travis Smith
Travis má na starosti obchodní aktivity Tangiers, které koordinuje s množstvím obchoďáků pro americký i zahraniční trh. Prošel si všemi pozicemi od sekání tabáku přes míchání směsí, vaření i balení až po testování kvality. Měl opravdu vřelý vztah se zesnulým tvůrcem Tangiers, Ericem Hoffmanem, považoval ho za svého náhradního otce. Dnes se zaměřuje i na tvorbu merche spolu s Tangiers Clubem a podílí se na prezentaci značky v zahraničí.

George Jonson
Opravdový dýmkosaurus, který se v oboru pohybuje od 90. let. Zažil zrod Tangiers, jako blízký Ericův přítel testoval všechny první várky a dokonce pojmenoval slavnou korunku phunnel – tu vymyslel právě Eric na začátku nového milénia. Skoro 20 let je obchodním zástupcem Tangiers, mimo jiné vlastní také Regal Hookah. Produkuje dřevěné krásky s jednoduchými střevy, královskou tematikou a kulervoucím designem těla.

Neeve Donoghue
Bojovnice proti zákazu ochuceného tabáku, dýmfluencerka (@shisha_with_neeve) a členka rodiny Regal Hookah. Je to jedna z mála aktivních žen v americké komunitě, o to více je skvělé, že se zapojuje téměř do každé aktivity, sama pořádá srazy a pop up eventy. Navíc je to právě ona, kdo nejčastěji reprezentuje americkou komunitu na zahraničních akcích – velmi pozitivně, musím říct!

Ve fromě podcastu

  

Podcasty vznikají ve spolupráci s SHANTI.cz, oujé!

Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram