Podcast #31 – Vlad Frolov & Václav Alexa: Craftium, výroba tabáku v ČR a budějická scéna

Vybudovat od píky českou tabákovou značku chce odvahu, zdroje, znalosti i zápal – je to velká dřina! Své o tom ví hosté dnešního podcastu, kteří se této výzvy nezalekli. Dvojice kamarádů, kterou dohromady spojily dýmky a láska k budějickému podniku, na letošním ročníku Ostravy v dýmu představí zbrusu novou, českou tabákovou značku Craftium!

Vlad Frolov provozuje úspěšnou pobočku franšízy CHC, The Dark, v Českých Budějovicích, je to kovaný dýmkař s přehledem na ukrajinské i ruské dýmkařské scéně. Parťákem v novém podnikání se mu stal Vašek Alexa, student divadelní režie a dramatik, jehož domovskou dýmkárnou je právě The Dark. A jak sami uslyšíte, je to skutečný filozof!

Dozvíte se, jak to chodí na toaletách v Dubaji, objevíte dýmkařskou vzdělávací akci Prokachaem a získáte vhled do strastí uměleckých studentů. Prozkoumáme společně budějickou dýmkařskou scénu vč. doporučení, místních vztahů a dýmkařské nabídky. Získáte vhled do povinností s výrobou tabáku spojených, řeč bude o procesu výroby a uvedení na trh, dále o samotné tvorbě i vlastnostech Craftia. Vydejte se s námi po stopách tabákové tvorby, přeji vám příjemný poslech u dobré dýmky!

Vlad Frolov & Václav Alexa: O nové značce Craftium, výrobě tabáku v ČR a budějické scéně
Epizoda 31, oujé!


 Podcasty vznikají ve spolupráci s SHANTI.cz, oujé!

Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram