Hookah Talk Show #3 – Hookaze & Kvssel & Moritz Otten

Diskuze, světoví hosté, zábava a dýmky. Hookah Talk Show pokračuje a vy se tak opět můžete mrknout na moji maličkost v čilé diskuzi se zahraničním hostem v pražském Kaviáru! 🎙️ V pořadí třetí Hookah Talk Show je opravdu výživná, představí se vám totiž hned tři hosté. Nejznámější dýmkařští videotvůrci z Německa – Aljoscha Zemelka a Yannick Palm! Připojil se k nim také tvůrce známé německé značky Moze Shisha – Moritz Otten.

Od výroby dýmek a příslušenství přes každodenní tvorbu dýmkařského obsahu až po německou dýmkařskou scénu, čeká na vás spousta zajímavých informací a zábavy!


Partneři akce: Shanti.cz, Kaviar, Cocoloco, Theo Czech

Aljoscha Zemelka & Yannick Palm

Vizuální tvůrci, dýmkařští recenzenti a influenceři z Německa. Jejich tvorba (od roku 2016) je mixem skvěle zachycených a upravených fotek i videí, oba si také ujíždějí v módě a společně tvoří dýmky a příslušenství pod značkou KVZE. Tvoří především na Instagramu (@hookaze, @kvssel), druhotně také na YouTube formou společného kanálu Aljoscha & Yannick

Moritz Otten

Zakladatel značky Moze Shisha, první dýmku svépomocí naprojektoval v roce 2019. Ve tvorbě dýmek a příslušenství klade důraz na možnost širokého přizpůsobení (barvy, tvary, materiály). Aktuálně se jedná o jednu z nejoblíbenějších značek v německé dýmkařské komunitě!

Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram