Hookah Talk Show #1 – Reza Bavar (Kaloud)

Diskuze, světoví hosté, zábava a dýmky. Slíbil jsem vám nový formát a tady je – Kubík a jeho hosté LIVE v pražském Kaviáru! Na první povídání u rozpálených uhlíků jsme spolu s Shanti přitáhli za jeho dlouhé pačesy samotného otce všech HMS, zakladatele a CEO značky Kaloud – Rezu Bavara. 

Čekají na vás čtyři diskuzní bloky plné zvídavých i nepříjemných otázek, Rezova ukázka práce s produkty Kaloudu a zajímavý vhled do světa heat managementu. Omlouvám se za moji strašnou a trhanou angličtinu, cizojazyčné interview nedělám často. Většinou klábosí Reza, takže no problemo snad 😅!


Partneři akce: Shanti.cz, Kaviar

Reza Bavar

Zakladatel a CEO značky Kaloud, dýmkařský vizionář, vynálezce segmentu HMS, bývalý člen a prezident neziskové organizace Entrepreneur’s Organization, spoluautor knihy o byznysových příbězích Turning Risk into Reward, americký podnikatel a právník.

Kaloud
  • americká firma, Kala (umění v hindštině) + Cloud (dýmkařská kultura) = Kaloud
  • inovace, styl, uzavřený ekosystém, skvělé balení, častou obětí kopírování a vysoká cenovka → Apple dýmkařského průmyslu
  • mají úchylku na jednorožce 
  • produktyKaloud Lotus (na trh zaútočil v roce 2012, definoval novou generaci HMS, pravděpodobně produkt uplynulé dekády, dnes ve verzi Lotus I+Lotus 2 Lotus 3), Samsaris (silikonová korunka průměrného výkonu a krásného designu, verze Vitria – sklo & silikon, Vitria II a III – větší skleněná plocha, menší zářezy, Lapis – keramika & silikon, Auris – hliník & silikon), uhlíky Aura (určeno pro Lotus I+), kleště Vestara (pružinové, dřevo & hliník), hadice s náustkem Aeolis (hadice z platinou vulkanizovaného, lol, silikonu s tkaným opletem, náustek tvoří hliník & dřevo, vyměnitelné mini-náustky), dýmky Krysalis Monarch (brutální cenový přepal a luxus na n-tou, spojení „čajového moře“ a blobu) a Krysalis Eltheria, nástavec Sitra (pokrývka na středovou díru ve tvaru sluníčka, přivádí teplo napřímo do tabáku), chytré světlo Selestia (reaguje na potáhnutí, skrze appku měníte podsvícení – pouze pro dýmky od Kaloudu), rotační tác na dýmku Altaris (ehm), popelník Aeras

Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram