Podcast #18 – Jeff & Zang: Tea Lounge, Smoke District a hradecká scéna

Podnikatelé, dýmkaři. Srdcaři vždy s úsměvem na rtech, flaškou vodky v ruce a energií na rozdávání. A taky kamarádi – to jsou Jeff se Zangem především. O hluk v pozadí, skákání do řeči a hlasité bublání nebude nouze, součástí balíčku je také cinkání panáků a tajemné zmizení jednoho z hostů. Užijte si nevázanou, velice autentickou konverzaci, přátelé.

Jeff je stálicí pražské dýmkařské komunity, kterou před lety obohatil o legendární podnik Tea Lounge na pražském Žižkově. Nejenom dýmkař, ale i barman aka pan mixolog se zázemím v Kaviáru. Zang je taky v gastru jako ryba ve vodě, provozuje Cà Phê District v Olmiku a dvě pobočky Smoke District ve Frýdku a Hradci Králové – právě v Hradci jsme se také společně u dýmky a mikrofonu sešli. 

Podíváme na zoubek historii Tea Lounge, probereme Smoke District a hradeckou scénu, nahlédneme pod pokličku vedení podniku, objevíme tajemství trestného panáku a od motivátora Jeffa se dozvíte, že se nikdy nemáte zastavit! Dnešní díl je trochu punkový, tak se do něj zakousněte v doprovodu dobré dýmky.

Podcast #18 – Jeff & Zang: Tea Lounge, Smoke District a hradecká scéna
Epizoda 18!
 

 Podcasty vznikají ve spolupráci s SHANTI.cz, oujé!

Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram