David Havlíček | Komunitní zvíře

Žije mezi námi šelma. Skrze tesáky vyfukuje oblaka, viděna bývá ve společnosti dýmky a veterinární odbor Dýmkařova koutku vydal nařízení k jejímu odchytu. Past sklapla, komunitní zvíře je lapeno v tabákem provoněném dotazníku. Dnešním úlovkem je David Havlíček!

Zoo dýmkařských individuí!
Víme, že to jedno nás spojuje. Spojuje nás toho více? Určitě! Tenhle mini projekt cílí na větší propojení komunity a poznávání jednotlivých členů naší dýmkařské sebranky. V hledáčku jsou všichni muži, vzácné ženy a všechny moderní LGBTQ+@? lidičky. Rozhovory se želvami a jinou zvířenou zatím neplánuji, ale do budoucna se tomu nebráním.

Hledáte nové parťáky/parťačky na dýmku? Potřebujete pomoci s investováním, naučit se potápět, nebo zahrát s někým u dýmky Karty proti lidskosti? Pojďme se více poznat a povyprávět o tom, jací jsme a s čím bychom mohli být nápomocni ostatním, co nás baví a další jiné duperele. Takže takový networking! Vyplnit zvídavý dotazník může každý – ZDE.

David Havlíček

Na Facebooku tě najdu jako?
Dave Doomed

Místo odchytu pro dýmkařské účely?
Praha!

Výborně, tož jaké byly tvé začátky s šííííšou?
Poprvé to bylo, když jsme si s kamarády udělali šílený sraz v převlecích v lese a potom starší z nich řekl, že zajdeme do čajovny. My mladší jsme vůbec nevěděli o co jde (bylo mi tenkrát 14 😁), a tak jsme si s nimi vodnici dali. Byla to melounová příchuť a rozhodně to byla láska na první potah. Od 16 jsem hledal čajovny, kde mi ji společně se staršími kamarády prodali a od 18 mám svojí vlastní dýmku. Přes Aladinku až po Amy Deluxe.

Spojuje tě s dýmkou nějaká zajímavá historka, Dejve?
Jelikož rád pořádám priváty, kde je dýmka na pořadu večera, je jich rozhodně dost. Nejlepší historka je asi ta, když jsme do dýmky s kamarády společně s tabákem nasekali syrovou bramboru. Po třech potazích se všem zvedal žaludek. Byl to neúspěšný pokus, chuťově to bylo opravdu zvláštní. Nejčastěji mám pak vodní dýmku spojenou nejen s večírky, ale i se soukromými rituály, kdy je vodní dýmka skvělá na uvolnění a navození atmosféry – když se potom s kamarády věnujeme vyvolávání a řízeným meditacím. Ale o tom až v dalších odpovědích 😄.

Když nejsi zrovna v práci/školním ústavu nebo u dýmky, tak co rád děláš?
Je pravda, že v týdnu mi toho času moc nezbývá, ale mám rád dlouhé procházky (hlavně v lese) a setkání s přáteli u dobrého čaje nebo právě dýmky. O víkendu se věnuji již zmíněným tematickým akcím/večírkům a nebo soukromým akcím – rituálům. Zajímám se o okultismus a démonologii a mým snem je otevřít si do budoucna podnik s dýmkami právě s podobným zaměřením. Studuji management v kreativním průmyslu, takže zatím nemám úplně čas ani peníze na otevření vlastního podniku, ale určitě bych se rád seznámil s někým, kdo svůj vlastní business už rozjel a samozřejmě bych rád poznal i lidi, co se o okultismus zajímají a rádi by ho spojili s dýmkou. Ve zkratce – mé zájmy jsou pořádání vlastních večírků, umění, okultismus, různá náboženství (sám se přikláním k spíše k satanismu, ale jsem otevřen všemu) a samozřejmě vodní dýmky.

Děláš něco, čím bys mohl/chtěl pomoci lidem z komunity?
Když zrovna nejsem ve škole, kde studuji něco, co se mi do budoucna bude hodit hlavně z hlediska toho, že chci otevřít svou vlastní čajovnu, pracuji v agentuře GURU marketing, což je agentura, která dělá online marketing všem možným webům, což by bylo možné zařídit i pro někoho, kdo by o to měl zájem. Cena se pohybuje velmi individuálně, ale podrobnosti bychom jistě probrali přes soukromý chat. Také bych moc rád poznal lidi, co se zajímají o okultimus a chtěli by ho propojit s dýmkou a samozřejmě rád poznám i nováčky v oblasti připravování dýmek a rád jim pomohu + se rád taky něco přiučím.

Hledáš nové parťáky/parťačky k dýmce?
Ano, rád poznám nové lidi!

Mohou tě lidé z komunity kontaktovat? 
Jasně.

Kubík dodává

Dave mi připomněl mé ezoterické časy. V 15 letech jsem jako hormonálně nestabilní pasr každý týden objevoval novou zálibu, kterou jsem po nějaký čas žral. Na garden párty v Dolní Lutyni (polsko-český venkov) si část mých přátel připálila cosi místního sena a rozproudila se debata o transu, astrálním cestování a vyvolávání. Po víně v plastu za 39,50 Kč se mi aktivovaly čakry a zaskřehotal jsem, že se musíme pokusit dostat do astrálu!

Vygooglili jsme, jak na to, a tak jsme dýchali jak ženská při porodu a snažili se vyskočit z vlastního těla. Jak jste si mohli domyslet, vyskočil z nás pouze obsah žaludku a sem tam si někdo z toho všeho vzrušení solidně zarval. Já jsem v následujících týdnech pokračoval v dalších experimentech, až se mi nakonec podařilo skočit do hodně divné situace, kdy jsem ze shora čučel sám na sebe v posteli. Trošku jsem panikoval a tenhle bad trip přerušil, což se mi odměnilo dlouhými léty spánkové paralýzy.

Nejhorším výkřikem mé paralytické kariéry bylo lehké ochrnutí na předním sedadle auta při cestě do Schladmingu. Usnul jsem v pitomé poloze a probudil se do paralýzy, nemohl pořádně dýchat a panikometr se tavil na maximum. Hej, je to fakt nepříjemné, když máte plné auto chlamajících se příbuzných a vy můžete maximálně tak těkat očima a proklínat ten proradný stav.

Vyzkoušel jsem všechno možné, abych se toho zbavil. Trsal jsem taj-či, nechal se zasvětit do reiki – energie, vole! Nakonec jsem to překouřil a dnes se mi ta legrácka připomene maximálně jednou do roka za vypjatých situací. Dneska už radši obláčky vypouštím, než abych na nich lítal 😌.

Každopádně tady Dejv má hodně zajímavého koníčka, o kterém si u dýmky klidně rád poslechnu. Čtu hodně fantasy a sci-fi, hraju hry – takže démoni, okultní vědy a třeba kámoš Cthulhu mi nejsou neznámí. Řešíte dýmky, párty, marketing a démony? Ozvěte se Dejvovi!

Cthulhu!

Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram