Trička, no konečně!

Sliby se mají plnit! Za cenu jedné standardní 200g piksly německého tabáku můžete být v mé kůži. Kůže je v několika motivech různých velikostí, pro samce i samičky. Kůže je to čistá a udržovaná, neobsahuje ani jeden (dýmkařův) chloupek! Abych nezapomněl, pomůžete taky vyhladit raky, oujé.

Konečně jsem se dokopal k vytvoření triček Dýmkařova koutku. Uštrykoval jsem 100 triček, v pánském i dámském provedení – S, M, L. Pokud se najde více zájemců, přidělám kůže pro trpaslíky (XS) a obry (XL+). Vybral jsem 4 motivy – Dýmkařův koutek, Dýmkařův žloutek, Dýmkařův Mourek a Dýmkařův šourek! Velký dík patří Markovi Zálešákovi, který je navrhnul. Díky, ombre! Jen tak pro prdel zvažuji, že bych nechal udělat edici pánských trenýrek Dýmkařův šourek a dámských bombarďáků Dýmkařův Mourek. Určitě se nějací labužníci/labužnice najdou, heh.

Ve spolupráci s Vodnidymky.cz, kteří má trička distribuují, jsme se rozhodli věnovat pevnou částku 50 Kč z každého prodaného trička na konto hnutí Movember pod hlavičkou týmu Dýmkaři pomáhají, který jsem vám objasnil v minulém článku. Trička jsou konečně venku a pokud vás zaujmou, můžete jejich pořízením zároveň darovat na dobrou věc. Poté obdržíte krásný e-mail a když na něj odpovíte dle instrukcí, bude vaše jméno zdobit listinu dárců. Příspěvky budu hromadně přidávat na konto nadace každý týden v neděli.

TRIČKA KUPUJTE ZDE

Točí se mu WTOči!

Rozteklý jak žloutek!

Fotit Dýmkařův šourek ve velikosti S je stísněnost sama :/

Poznaj vás i ze zadu!

Zatni ten bicák pořádně!

Dívčí WTOči!

A pak, že dámy nemají vejce.

Karma, žena, koutek,
ve předu má žloutek/mourek/šourek.

Mourka do každé rodiny!

Tady si někdo něco kompenzuje :/

ROZMĚRY TRIČEK

pánské





dámské




Velmi děkuji dýmkařským modelínám (Mirek Jahoda, Zuzana Vetterová), které se neváhaly vcítit do mé kůže! Za fotky děkuji Petru Podroužkovi a také celému týmu SHANTI & Co. s.r.o. za skvělý přístup a bezproblémové jednání. Pokud se dnes necítíte ve své kůži, zkuste tu mojí. Hau.

Jakub Kopáček

2 komentáře :

  1. jaká je cena 200g dojtčlend tabáku? :D a taky se mi nelíbí být narozen ve znamení raka... shame on you!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Přibližně 400 Kč :) S tím znamením už asi nic neuděláš, ale já jsem ve znamení štíra, to je blízko a taky necítím hanbu!

    OdpovědětVymazat

Instagram