Podcast #34 – Jiří Fabian: Mnich, ajťák, anarchista a e-dýmkař

O budoucnosti jen tak snít, nebo na ní reálně pracovat? Můj dnešní host zvládá obojí! Jirka Fabian vás upoutá nejenom svým copánkem, který bohužel nevidíte, ale hlavně svou vizí elektronické vodní dýmky, neortodoxními postoji a obdivuhodnou kariérou. Z dýmkařského hlediska ho můžete znát jako zakladatele firmy Hookamonk, jehož futuristický Warp razí cestu elektrickou směrem k budoucnosti bez uhlíků. 

To se neobejde bez tisíců řádků kódu, které jsou pro Jirku druhou přirozeností. V IT i byznysu ušel kus cesty, od vymýšlení telefonů pro Nokii přes založení a prodej firmy JetMinds do Silicone Walley až po řízení softwarové společnosti a startupového inkubátoru TopMonks.

V první části rozhovoru probereme anarchii, propojení IT a dýmkaření i úchylku ve sběru nálepek z krabiček od sirek. Dozvíte se o současných problémech německého trhu, všech aktuálních elektronických dýmkách a morální gymnastice při cestě do Ruska. Všichni dýmkaři-ajťáci zpozorněte, tenhle díl vás bude bavit! Druhá část rozhovoru, která vyjde jako bonus, bude zaměřena čistě na Hookamonk a svět elektronických dýmek. Užijte si poslech u dobré dýmky!

Jiří Fabian: Mnich, ajťák, anarchista a e-dýmkař
Je budoucnost dýmek elektrická?


 Podcasty vznikají ve spolupráci s SHANTI.cz, oujé!

Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram