Hookah Talk Show #4: Ruth Gunning (ESCA) #SaveOurShisha

Diskuze, světoví hosté, zábava a dýmky. Hookah Talk Show pokračuje a vy se tak opět můžete mrknout na moji maličkost v čilé diskuzi se zahraničním hostem v pražském Kaviáru! 🎙️ V pořadí čtvrtá show, uskutečněná v rámci Českého dýmkařského summitu, jde do hloubky dýmkařských problémů aktuální doby i budoucnosti. V Praze nás navštívila Ruth Gunning – ústřední postava European Shisha Community Alliance a odbornice na dýmkařskou legislativu v EU.

Představí vám pozadí boje za záchranu dýmek v Evropě, vysvětlí legislativní úskalí a nabídne nezaujatý pohled na aktuální dýmkařskou scénu. Čeká na vás spousta zajímavých informací!

Pomozte zachránit ochucený tabák do dýmek v Evropě. Klikněte na odkaz a podle mého návodu vyplňte dotazník Evropské komise. Vyplňovat můžete do 16. května 2023, tak nemeškejte a přesvědčte co nejvíce lidí z vašeho okolí, aby se zapojilo a dotazník vyplnilo. Děkuji!


Partneři akce: Shanti.cz, Kaviar, Cocoloco, Theo Czech
Ruth Gunning

Členka představenstva Evropské dýmkařské asociace (European Shisha Community Alliance → ESCA), právnička a lobbistka za práva dýmkařské scény v Bruselu. Pochází z Dublinu, dříve pracovala pro mamutí korporaci British American Tobacco (BAT) a nyní se věnuje práci pro asociaci pod záštitou AIR (Advanced Inhalation Rituals, mateřská společnost Al Fakheru). Zkrátka profesionálka, která se vyzná a dokáže odborné téma představit s lehkostí sobě vlastní.

ESCA

European Shisha Community Alliance, zkráceně ESCA, je jednou z mála dýmkařských asociací na světě. Zabývá se primárně podporou našich zájmů u zákonodárců v Bruselu, obhajováním dýmkařského řemesla a řešením lokálních problémů v členských státech Evropské unie. Zavázala se k ochraně dýmkařského průmyslu i komunity, spolupracuje na tvorbě legislativy a staví se proti kontraproduktivním regulacím. K dnešnímu dni má ESCA téměř 100 členů z oblasti dýmkařského průmyslu, chod aliance svými zdroji podporuje primárně mateřská společnost Al Fakheru – AIR.

Ve fromě podcastu

  

Podcasty vznikají ve spolupráci s SHANTI.cz, oujé!

Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram