Podcast #27 – Hoan Nam Hoang: Cesta kolem dýmkařského světa

Léta honu na zkušenou dýmkařskou šelmu skončila úspěchem. Hostem dnešního povídání u dýmky je Hoan Nam Hoang – velezkušený dýmkosaurus, majitel olomoucké dýmkárny KUMO, můj dlouholetý přítel a především odborník, který vnímá dýmkaření v širokých souvislostech. Zvídavá mysl Hoana předurčila k prozkoumání hlubin našeho řemesla a mnoha světových dýmkařských komunit. Prošel si dýmkařským drilem v Bulharsku, Brně, na eventových akcích Meduse i Shisha Original, až nakonec zakotvil v Olomouci, kde dýmkařsky začínal a nyní i táhne místní podnikovou scénu spolu s Dobrou čajovnou.

Povídali jsme si opravdu dlouho, proto jsem náš pokec rozdělil na plnohodnotný díl a více než hodinový bonus! Probrali jsme dýmkařskou filozofii, Hoanovy začátky a zavzpomínali na řadu legendárních produktů. Hlavním tématem je ale cesta kolem dýmkařského světa, v jejímž rámci jsme probrali mnoho zemí z dýmkařského pohledu – dozvíte se o místních komunitách, návycích, produktech, podnicích i bizarnostech. Vydejte se na cestu s námi, přejeme vám příjemný poslech u dobré dýmky!

P.S. V bonusu se můžete těšit na studnici dýmkařských vědomostí, zajímavé odpovědi na základní i nevšední dýmkařské otázky a hlavně! S Hoanem jsme se společnými silami pokusili dát dohromady všechny proměnné a faktory, které ovlivňují kouření dýmek. Našli jsme jich 72, a to jsme ještě mnoho nezmínili...
Hoan Nam Hoang: Cesta kolem dýmkařského světa a česká dýmkařská nátura
Epizoda 27!
  

 Podcasty vznikají ve spolupráci s SHANTI.cz, oujé!

Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram