5 let v dýmu

To už je tolik? Ha! Blog má narozeniny. Dýmkařův koutek už vás 5 let láme v křeči, baví, nasírá, nudí, vzdělává, inspiruje i reprezentuje. Tak co to tu máme za mejdan?


Jakub Kopáček
Prý už se nesmím oblíkat jako houmles..
Děcka, za těch pět nabitých let jsem si nevydechnul. To není brek, holoto, myslím to v tom nejlepším slova smyslu! Od prvního článku se blog šířil rychlostí zkoksovaného ježka Sonica a já měl možnost experimentovat.

Psaním jsem začal. Fušerská videa následovala, sakra, že mě to bavilo! Obsah > forma. Totálně. Knížka je mým majstrštykem, dělá mi i vám radost už přes rok a nehodlá s tím přestat. Překlad klepe na dveře, ale já ho zamkl do sklepa do té doby, než doškrábu diplomku a ukončím si magistra #priorityvole. A dnes pro vás mám něco nového.

Podcast. Žádnou jebku na Soundcloudu, ale promyšlený koncept. Je to takové překvápko, které pro vás mám k 5. narozeninám. Nebudu vás mást, je to starý dobrý Dýmkařův koutek. Avšak trochu jinak. Zvukově, tematicky, sám i s hosty. Čeká vás na Spotify, Apple Podcastech, Anchoru (sdružuje všechny další platformy) a Google Podcastech (brzy). Je jasné, že v úvodním dílu trochu melu hubou o sobě. V příštích dílech už pojedem na tématické vlně. Náměty, pochvaly i konstruktivní kritiku sázejte na info@dymkaruvkoutek.cz nebo klasicky na socky zpráv. Pokusím se vysílat alespoň dvakrát měsíčně do světa novou epizodu, podle toho, jak to bude bavit mě i vás. Příjemný poslech!



Co tě, vlastně nás, čeká tento rok? Inu, já dokončím školu a sestěhuji se s vévodkyní z Koutku, třeba opět do Prahy nebo i Brna. Letos už jedno z (nejen)mých dítek – Manapipes – opustí vývojový koutek a spatří světlo světa, kure, je na tom práce jako na kostele. Vytvořím diplomku o dýmkách, konkrétně o komerčním vlivu na online dýmkařské komunity. Rozporuplné, už teď se mi chce a zároveň nechce 😆. Za dýmkami se podívám do Petrohradu, Frankfurtu i Barcelony. Kdo ví, třeba tam zahučí konečně i ta Dubaj nebo Amerika (znova) – budu nás náležitě vtipně reprezentovat. V Česku budu pomáhat s organizací Dýmek na kopci i Ostravy v dýmu, nebojte, na komunitu tady srát nehodlám. Letos bych chtěl opět potkat více dýmkařů napříč zeměkoulí, takže Kubík půjde sem tam international. K tomu občas něco pošlu na charitu Dýmkaři pomáhají, prodá se pár triček Dýmkařova koutku/žloutku/mourku/šourku a budu dobrý. K tomu lektorování vašich dýmkařských hlav, plnění snů druhých o vlastním dýmkařském podniku a snaha se profesně rozvíjet – školení dýmkařských dovedností a další mé aktivity pro vás objevíte na dymkarskesluzby.cz. Články budou, videa dle nálady, nově i podcasty.

Pět let, wow. Jedu dál! Díky, dýmkařská sebranko, že jste se mnou a má tvorba žije dál.

podcast Dýmkařův koutek
Dýmkař už pět let svůj koutek má..

Jakub Kopáček

2 komentáře :

  1. Neb jsou asi všichni lenory a neodlepí ruce od šlauchu, tak já tu tedy napíši VELKÝ DÍK (bo mi stačí psát jednou rukou a hadicu mám v druhé).
    Koutek po očku sleduji od počátku, takže jsem shlédl videa a vše si zde postupně přečetl (a ne, nenasral jsi mě osobně ničím. Jestli se vzácně objevilo něco, s čím jsem nesouhlasil, tak jsem nad tím mávl rukou a robil si to po svojem).
    Ale k tymu Podcastu:
    Je to fakt dobré.
    Má to hlavu i patu, takže jde vidět, že to netaháš úplně z patra, ale zas jde poznat, že to slovo od slova nečteš kajsi z čehosi.
    Není to žádný zvuk mutujícího puboše, ale ani to není žádný omšelý profesor u tabule, co to chce mít rychle za sebou, takže to není vůbec monotónní.
    Fakt se to poslouchá hodně dobře a těším se na pokračování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nazdar, pane, díky moc za super zpětnou vazbu! Těší mě takový komentář. První podcast byl vykopávák, mám už přichystanou asi desítku dalších témat. Budu na tom makat, díky za poslech :)

      Vymazat

Instagram