Kam na dýmku #8 - Tree Smoke Lounge

Pružným krokem podomního prodavače jsem přivandroval až do Rokycan, bylo krásně a já cítil jemné šimrání na plicích. A kde jinde si promasírovat průdušnici, nežli v dýmkárně, že jo? Slyšel jsem zkazky o jednom kouřovém stromě, tak jsem tam vyslal svoji prdel a plíce na obhlídku. 


Stromová paletka
S kamarádem Pajtym jsme to drandili po silnici už od Příbrami, pořádně to drncalo, cítil jsem se trochu jako cihla vhozená do jedoucí pračky. Ach ty okresky! V Rokycanech na nás čekal parking u kostela a bungalovek jako z Hobitína – jsme na místě. Před námi je Tree Smoke Lounge & Bar.

Základní informace

  • kde: Smetanova 172, 33701 Rokycany
  • do čeho jdu: moderní lounge s cool dýmkama, Fifou a Buddhou nad pisoárem (nejenom tam)
  • otevíračka: 14:00–21:00 týden, pátek a sobota do 1:00, neděle nemakaj
  • cena dýmky: 249 Kč světlota, 349 Kč černota + speciály a ovocné korunky za cash navíc
  • platba: na dřevo i kartou
  • FB: zde
Prostředí a služby

Příjemná dýmkařská nudle. Při vstupu civíte na bar, čelem vpravo křesílkárna, čelem vlevo palety a rybičky. Je tam ještě jeden šmajchl kabinet s telkou a konzolí, na klidné rande nebo hlasité žalmy u Fify ideální. Pánské záchody jsou pod kamerami, přímo nad pisoárem vám na nádobíčko civí Buddha a o pade, že tam je kamera. V dýmkárně jsem našel předmět doličný, jsou na ta nádobíčka nějak fixovaní! Na zdech jsou výlepy etiket Darksidu a Tangiers, dekorace me gusta. Dýmkárna je dobře zařízená a je v ní relativně pořádek, za což dávám malé bezvýznamné plus.

Dekoračky naší tety Kačky
Objednat si můžete co hrdlo ráčí, asi tak. Limča, pivko, čaj, cider, Jägermašina. Do chřtánu můžete poslat toasty, nachos, brambůrky a jiné prasárničky. Jak jsem již napsal, zaprdnout můžete v křesle u herní konzole. Pokud tě zajímá braková literatura, na baru je k dostání i Dýmkařská bichle.

Dýmky & tabáky

Ve stromové nudli lze pošimrat plíce na sto způsobů. Byl jsem z toho docela načatý, protože když vezmem v potaz velikost a umístění té rokycanské vísky, mají skutečně kvalitní arzenál. Jde vidět, že majitel je komunitní koník. Z dýmek jsou na výběr značky jako Alpha, Sunpipe, Steamulation, MattPear, Hardwood, Nube, Quentins, Aeon a další štos zahraničních strojů. Z tabáku je to, co teta dovezla a český trh nabídl. Korunky povětšinou z Ruska, klasická Smokelab V2, UPG Standard a třeba i speciály od Clay Kinga a Hookah Blend. Nabíjet umí, mixovat se nebojí a do plic klidně vás střelí i tabákovou kulovnicí – síla na požádání. Dýmkařský servis pravidelný a nerušivý!

A dobře bylo! #Pajtyvzákrytu
Dali jsme si dvě dýmky – Hardwood a prcka od MattPearu. Černá Amerika v korunce byla chutná, dýmkař se nám trefil do chuti i požadované síly, což je důležité. Seděli jsme přes dvě hoďky, dýmky poctivě šlapaly (co k tomu dodat, seděli jsme blízko u silnice).

Verdikt

Tree Smoke Lounge dělá čest našemu řemeslu na maloměstě, cylindr dolů. Jsem rád, že to mimo metropole dýmkařsky žije, důkazem budiž třeba Apollo v Bohumíně, Hookah-Teplice nebo BlackWell v Jablonci nad Nisou. Na každém podniku se dá něco najít, když člověk chce dlubat, ale v Rokycanech jsem byl, až na Velkého bratra v podobě Buddhy nad pisoárem, opravdu spokojen. Jen tak dál, tohle stojí za výlet!

Dýmky u kostela, třeba si půjčujou uhlíky na kadidlo!
Byl jsem trochu nesvůj, co si budem..
Sezení na Temné straně
To je pořádek!
Tak tohle, tohle mě překvapilo!
Šmajchl kabinet ve vůni
Jak říkám, braková literatura k dispozici i zde

Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram