Ten divný blog je tu už druhým rokem...

Famfáááry! Prokouřil jsem se (:O) do dalšího roku, živ a zdráv. Musím však s radostí podotknout, že druhý rok byl ještě trhlejší než ten předchozí. Úvodník z deníčku vyzrálé transky nechám stranou a podělím se s vámi o několik novinek, které jsem ku příležitosti druhých narozenin Dýmkařova koutku připravil!

Skokem dvoumetrovým mě dnes ráno probudila mladší sestra, ten ďábel v těle hyperaktivního mláděte, řvoucí mi do ucha: „Kuuuubíííí, Dýmkařův koitek (!!!) má dneska narozeniny, včera jsi to říkal!“. V 7 ráno jsem zrovna neměl párty náladu, takže jsem to docenil až teď, když škrábu tenhle epos.

Panebože, jo! Můj výplod čiré studentské prokrastinace, má milá občasná egohoňka (Ahoj, čím se živíš? Já jsem bloger, kotě.), mé útočiště před životními běsy, mé literární dítě a vaše studnice dýmkařských fantazií, Dýmkařův koutek slaví 2 roky své existence.

Pamatujete si, jak?

...krásně (eh) blog vypadal před rokem?
...jsem vás namíchnul, když přijelo 12 piksel Starbuzz Vintage?
...v lednu roku 2016 měla má sbírka dýmek pouze 6 exemplářů?
...skončil iSmoke House?
...jsem pro vás vlogoval z Berlína?
...přišla Samsaris Vitria?
...se Adalye zkazila nadobro?
...jsem si hrál na modelku s Hydrogen H2O4?
...mi FML (FuckMyLungs) vyšoustalo plíce?
...jsem vymyslel dýmkařskou pohotovostní helmu?
...prošly biblickým testem největší české e-shopy?
...chtěl každý do iSmoke Embassy?
...na Czech Hookah vypukla válka?
...jsem pro vás objevil svět dýmkařských veletrhů ShishaMesse?
...destrukci podlehly 3 ze 4 mých nejoblíbenějších korunek?
...jsem si myslel, že žena nemůže mít v bradavce zpětný ventil?
...ke mně přicestoval Odumánek?
...jsem kouřil Universe Shisha?
...vznikla vaše oblíbená nasraná recenze Nubes Pilli?
...z ničeho nic vstoupila do hry Shisha Original?
...se z černého tabáku najednou stala velká věc?
...jsem kdákal v rádiu?
...se hlasovalo o protikuřáckém zákoně?
...jsem recenzoval dýmkárnu, kde jsem dostal Lásku a Šok?
...se objevil Marvin Smoke?
...podsvítit dýmku bylo najednou atraktivnější?
...jsem Xavieru Baumaxovi dělal na koncertě dýmku?
...jsem opustil iSmoke?
...jsem byl třetí na Blogerovi roku?

Ne? Pff! Tento rok se tedy musím víc snažit, holoto.

Novinky

Trička

Mé jediné triko s logem Dýmkařova koutku je už tak seprané a zničené, že bych z něj nejradši udělal hadr na podlahu. Na to si ho však příliš vážím! Proto je třeba vytvořit nové, jenom pro mě. Během tvorby mi však začalo vrtat hlavou: „Nooo, a když už to dělám, nechtěl by to třeba i někdo jiný?“ Kontaktoval jsem svého kamaráda, který vůbec neumí kreslit, je to nevyučený medik, troska a tak. Pomocí slovních hříček jsme vdechli život několika návrhům. Tady jsou!
Dýmkařův žloutek!
Dýmkařův Mourek


Dýmkařův koutek <3
Vlezu vám na záda

































Pokud byste o některá trička měli zájem, stačí mi napsat a nějak to vymyslíme. Cena nebude nijak rodidlarvoucí, v této situaci ji stále přesně neznám. Doplním!

P.S. Ještě je ve hře Dýmkařův šourek!

Podcasty

Nový rok, nové médium. S touto představou jsem si hrál už delší čas, protože proto. Eh, nemám tolik času točit videa. Není to tím, že by nebyly nápady, těch mám plnou almaru. Je to technikou, postprodukcí a celkovým nárokem na čas. Podcast je kompromis mezi videem a článkem. Je rychlejší, můžu to dělat s větší pravidelností (:O to bych fakt mohl, no), můžu se rychle vyjádřit k věcem, aniž bych psal článek. Abych to shrnul, více obsahu pro vás!

V tomto nadsvětelném zvukovém pornu se chci věnovat věcem, které jsem dost opomíjel. Jsou to recenze tabáků, vyjádření k aktuálním kauzám ve světě dýmkaření, výplody mé choré mysli na téma dýmkaření, motivační rapy a spousty nových dýmkařských rad. Jako ochutnávku zde přikládám můj první narozeninový podcast a rovněž, pokud jste ještě neslyšeli, můj letní mixtape z rádia Expres FM!


Nový projekt?

Něco se chystá. Za ta dýmkařská léta jsem si prošel mnoha pozicemi, které mě různým způsobem formovaly. Po kosmonautovi, kovbojovi a gynekologovi slavných hvězd jsem se chtěl stát dýmkařem z povolání. Posledním krokem k počátku realizace nového projektu byl můj odchod z iSmoke. Takže si držte klobouky, protože až to spustím, bude to ultraboží! Jen to už tak nějak nebude pro každého, však uvidíte.

Co s načatým rokem?

Tento rok si aktivně hledám nějaké pohodlné elektrické ruce, protože ty moje mi asi upadnou. Ve zkratce musím napsat bakalářku, dopsat bible, konečně začít dělat na knize, safra, budou státnice, nějakou novou školu by to asi taky chtělo (Bc. Dýmkař nezní úplně ok), další dýmkařské veletrhy. Nezastavím se, ale to ani nechci. Baví mě, že vás to baví. Třeba ten Bloger roku letos klapne, heh. Díky za váš čas, který trávíte s Dýmkařovým koutkem a dáváte mu tak smysl!

Jakub Kopáček

5 komentářů :

  1. U toho podcastu že chodí dýmky rozmlácené to se mi přesně stalo. Objednal jsem si svojí první Aladinku Beirut a váza přišla rozmlácená. Při reklamaci další přišla s poškozeným závitem. Třetí díky bohu došla v pohodě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak, stačí dobře zabalit a modlit se k bohům přepravních agentur/České pošty.

      Vymazat
  2. Že bych trochu obměnil sadu nošených trik? Napiš kam a jak ti mám poslat objednávku a jeden nebo dva kousky si vezmu ;).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile dojdou první testovací kusy, ozvu se ti, Lukáši :)

      Vymazat
  3. Nad tím Šourkem bych i popřemýšlel ;)

    OdpovědětVymazat

Instagram