Já vs. H2O4 (Pavel Šidla/PIXELWRITERS)

Nikdy jsem nebyl typ před fotoaparát, mám nos jako rozpláclou bramboru, rudnou mi tváře, uši jako elf špičaté a za zuby by se nestyděl kdejaký upír. Když však najdete správného maniaka s pohotovou spouští a legální licencí na Photoshop, jdu do toho. Výsledek? Lajk, koment?! Hejty si nech...


Ostříme!
Pavel Šidla je fanda, kterého jsem poznal relativně nedávno. Kutil, našinec a nadějný fotograf. Vzal jsem ho na jednu spontánní dýmkařskou akci - propálil koberec. Dáreček, řekli byste? Podělil jsem se s ním o to své ''nic'', co vím o dýmkách a světe div se, ono ho to celkem zajímalo.

Nabídl mi focení (tím nemyslím bílou stěnu a černý gauč) a já chvíli zvažoval. Jako fakt? Já a fotit se? Naposled jsem se sám nalitý fotil ve fotobudce v ostravském Tescu, pokud nepočítám poloúsměvy na občance. Když teda, tak jedině s dýmkou, nebo pěknou dívkou. Hádáte správně, nakonec jsem se fotil s dýmkou (pěkný jsem já, eh).

Focení proběhlo ve starém armádním bunkru u bohumínského Kališova jezera (my hood, fella). Byla zima jako v ruském pornu, foukalo jak hajzl a já přemýšlel, proč jsem si do bláta nevzal trochu lepší boty. Voda v dýmce byla perlivá, takže prvních pět minut vypadalo jako na krkacím turnaji garážových ožralů. Šlauch se při neobratné manipulaci lámal. Jsou to všechno jenom náhody?

Celkový dojem? Velká paráda, s Pavlem se spolupracuje skvěle, dýmku při focení kradl jen občas a sem tam mě zchladil, když jsem vymýšlel velmi nepravděpodobné kompozice (co je špatného, přehnout se přes okraj bunkru a pokuřovat?!). Pokud uvažujete o fotkách se svoji milou (dýmkou), rád vás odkážu na Pavla.

- prý má nějaké stránky

Ta malá plexi sranda je Hydrogen H2O4, který v následujících dnech projedu velkou recenzí. Zde tedy malá ochutnávka, s korunkou SmokeLab Mummy a CWP Heet Keeperem.

Kuba nalevo
Kuba napravo 
Čumí na racky?
Dobré maskování je základ, vojíne.
Tak jsem si přes ten kraj jenom sedl :/


Kde jsou klaudy?
Fučík
Všechny fotky jsou majetkem toho pána s foťákem, tak se ho zeptej, když je někde budeš chtít použít. Peace!

Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram