Z českých luhů a hájů: Jiří Vrba (Hydrogen pipes)

Pomalu se mi daří krok-sun-krok odhalovat zajímavé persony naší dýmkařské scény, dneska vám naservíruju dýmkařskou lekci z chemie. Zakladatel Hydrogen pipes, Jirka Vrba, si mě řádně vystakloval, narval do auta a odvezl k ústeckým vodopádům, kde mimo to, že jsem se bál, abych se ještě dostal do civilizace celý, jsem měl možnost účastnit se focení jeho nových produktů. Přežil jsem? Zažila má prdel středověk? Samé otázky!

Hydrogen Pááápjs
Ne, Jirka není žádný úchylák. Slyšel jsem o něm i jeho práci už v minulosti a byl jsem upřímně zvědavý, co vše se okolo Hydrogenu točí. Po jeho návštěvě Shisha Wars, kde jsem nebyl, protože sakra kruciprdel jsem trčel u skákacího hradu (ještě bez dýmky!!!), se jeho dýmky ukázaly ještě zajímavějšími. Z velké části je to proto, že jsou to originály a celkové provedení je velmi zajímavé.

HáádvěÓoo

Jen tak krátkosti, Hydrogen má 2 modely a šlauch. První model je H2O4 a je to solidní kus plastu! No, ne. Je to dýmka z plexiskla, měděného downstemu s kovovou korunkou v podobě benzenového jádra (zkus gůgl, kámo). Tuhle krásku jsem ve svých špinavých prackách ještě nedržel, ale budu trpělivý a počkám si se svými soudy až na face-to-hookah zkušenost.

Outů

Druhým modelem je ou tů, teda O2. Tady si vyhrazuju právo být nadšený. Je to totiž outdoorová dýmka, kterou jsem hledal. Z kovové lahve trčí jeden vývod na šlauch a kovová korunka. Víc v recenzi!

No nic, abych neřečnil, moje bando mongolíků, tady máte rozhovor. Já vím, kamera se třese. Jo, mohl bych tak 5 kg shodit. Já vím, neumím moc stříhat. Koho to ale sere? Mě ne, tak enjoy :)! Stříhat se ale naučím, slibuju.

Více radosti na:
http://www.hydrogenpipes.com/
https://www.facebook.com/hydrogenpipes


Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram