Recenze 2.0: Starbuzz Enterprise - „Černá vdova“

Právě Černé vdově se dostalo té cti odpálit novou vlnu videorecenzí. Změnilo se téměř vše. Jen můj bambulatý nosík zůstává stejný. Série Made in USA je správně vlastenecká, ale ukážu vám, že i v Evropě si najde své místo. Prohlédneme si model Enterprise a vězte, že pokud jste emo nebo goth, Černá vdova vás dostane!



+ kvalitní materiály
zabraňuje ghostingu
+ široká paleta barev a provedení
+ optimální tah
+ vysoká odolnost

chudý obsah balení (pouze tácek a tělo)
- nemodulárnost (kromě tácku)
horší dostupnost
občas se přehřívá
nekonzistentní kvalita výroby
- nižší kompatibilita váz

7,5/10

1,2,3..gesto!

Jakub Kopáček

2 komentáře :

  1. Dobrá recenze:) Ale i když je video dobré, řekl bych že tvé články jsou daleko lepší. Pobaví a řeknou ti co potřebuješ:)
    Chtěl bych se zeptat na tvé srovnání starbuzz se zahrar. Přemýšlím že rozšířím sbírku. A neláme se u zahrah šlauch ? Koukal jsem že ten vývod na šlauch nemá řešený moc dobře:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuji za milá slova.pri článcích jsem si daleko jistější a můžu si více hrát, videotvorbu piluju, ale není to nejdůležitější pro mne. Co se týče Zahrah, tak za ty peníze je to funkční klon Starbuzzky. Mám je doma obě. Zahrah má delší downstem a materiál není úplně bez kazu. Také je vyšší. Tak je srovnatelný. Vývod na hadici má ostřejší úhel, ale šlauch se mi nelame. Lze to pojistit i pružinou na hadici.

      Vymazat

Instagram