Urob si sám #1 - Vlající hygienický náustek

Klíčenky nás provází od mala  stejně, jako Síla! O využití klíčenky v dýmkaření toho zatím moc nepadlo, ale dneska na to vlétneme. Sleduj a nauč se vytvořit levnou hygienickou klíčenku, kterou nasadíš na každý šlauch a tahání náustků z kapsy se budeš nadále jen tiše (hlasitě) smát.



Khalil Mamoon náustky můžete zakoupit zde. Hadice, stahovací pásky, klíčenky a náustky Exotica už si dozajista opatříte sami. Pokud ne, tak jste ztracené případy! Projeďte si článkem dolů, jsou tu fotky mých výtvorů a srovnání s ofiko iSmoke klíčenkovým náustkem. Já vím, nejsem zrovna manuálně zručný a ta izolačková prvotina vypadá, jako by ji rožvýkala a vysrala kráva. Další pokus byl již úspěšný!

Verze iSmoke.cz (prodává se bez hyg. náustku)
Verze bez pásku + izolačka + Exotica náustek
Verze s páskem + izolačka na hyg. náustku + KM náustek
Hotovo!

Jakub Kopáček

4 komentáře :

  1. Tip na večír(ráno) - Cold death sypnout do vortexu a poprášit Kismet Noir Black Blossom ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by mi asi plíce odpochodovaly oknem, s Cold Deathem jsem kamarád jen v malých dávkách :) Ostatní směle vyzkoušejte!

      Vymazat
    2. Jakožto znásilnění plic by se to dalo nazvat, ale není to tak zlé. Až odezní to enormní chlazení - dalo by se to popsat jako tygří mast v korunce - je to jak limetka s mátou. Jsem z FM, tak bych i mohl pozvat na sebevraždu. Ještě že nejsou vraždobudky jak ve futuramě ;) Momentálně to rvu do kotlíku tak co třetí dýmku.

      Vymazat
    3. Určitě, někdy rád zaskočím.

      Vymazat

Instagram