Recenze: CWP Heat Keeper + SmokeLab Mummy

Zahrál jsem si trochu na speleologa (to je jeskyňář, co děláš machra?!) a vzal na vandr další z klonů Lotusu, dnes to bude CWP Heat Keeper. Aby mu nebylo smutno, tak jsem přibral i korunku SmokeLab Mummy. Ještě něco? Nalaď kanel (©CaryMaryFuck) a sleduj.




Co jsem neřekl, tak obě zmíněné firmy jsou ze země gulagů, Alexandera Pistoletova a vodky. Domysli si sám. Obě tyto věcičky jsou k dostání zde a zde. Menší porovnání, za originální Kaloud Lotus zaplatíte cca 1200-1400 Kč. Za kombo těchto testovaných věcí zaplatíte 1341 Kč. Pokud tedy uvažujete o výměně, nebo dokonce o první koupi a přípravě korunek bez alobalu, je tohle dobrá volba.


CWP Heat Keeper a moje mikina! 
SmokeLab Mummy s černým CWP Heat Keeperem, ten je prý na hovno
Umístěno na CWP Razor, yeah!
Válí se v tom Kismet Noir Black Flo



Jakub Kopáček

8 komentářů :

  1. Ahoj, prosím tě, jak je to s kompatibilitou Heat Keepru s ostatními korunkami, na které originální Kaloud sedí (např. HC Cascade, Saphire Funnel, atd.)? Dík za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  2. Nazdar, je to téměř identické, s nekompatabilitou jsem se ještě nesetkal.

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj a co porovnani tehle korunky s Cascade.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cascade jsou teď vyráběny z tak polovičního množství materiálu, snadno praskají, nemají drážku na Lotus/HK, jsou plytší, jsou glazurované. Mummy nemá glazuru, je hlubší, má drážku na Lotus/HK, je trochu kratší, má mnohem více materiálu. Může být? :D

      Vymazat
  4. Zdravim, nevíte z jakýho materiálu heat keeper je? Koupil jsem si kaloud z aliexpressu, ale kdo ví z čeho je to vyrobený. Tak přemejšlim jestli koupim heat keeper, nebo originální kaloud.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nazdar, je to hliníková slitina (tuším, že také dural) potažená nějakou vymazlenou chromovou vrstvou. Fakeloud z Ali je dost o náhodě, je třeba dobře vybírat prodejce. Za mě bych se přiklonil k Heat Keeperu - nižší cena, větší plocha, lepší manipulace s dvířky, skvěle se čistí.

      Vymazat
  5. Ahoj, ked je toto recenzia na HMS tak sa chcem opýtať či máš skúsenosť s Pulse HMS. Ak áno tak akú? Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ola, Pulse je celkem průser. Špatný materiál, omezené proudění vzduchu, beznadějná packa, o kterou se hned spálíš. Navíc trefit se těmi dvířky do západek, to je trochu cviku :D Nedoporučuju

      Vymazat

Instagram