Recenze: Nejlepší dýmka na světě

Je to...něco. Malé, nerezové, modré. Levné? Ano! Nezbytná součást sbírky? Neasi. Dýmka Pumpkin ke mně dorazila ze zákoutí vietnamských slumů, prý dárek. Jak si tohle monstrum poradilo v testu? Tak čtiiii.

Už balení mě odpálilo. Tuna lepenky, tu dealerák, tady bublinková fólie (tak jasně, že jsem ji hned vypráskal!). Obrázek dýmky na balení? TOP. Že nemá úchyt? Neva. Malé, skladné, přesně do baťohu. Nápis „Nejlepší dýmka na světě“ na balení....náhoda? Nemyslím si.

To je materiál!
Dýmka?

Velbloud, či dromedár?
Lidi, to je věc. V balení tělo, prémiový šlauch s dřevěnou koncovkou (Calypsoooo?), mini tácek, inovativní korunka, bohemian glass váza. Po složení byl přede mnou hotový klenot. Vodní kámen nemá šanci, kvalitní nerez. Tělo proloženo kvalitními kousky od Swarovski. Zasloužím si to vůbec? Stabilní jako Sfinga. Jo, zapomněl jsem na monstrózní kleště.

Jiný šlauch nejde připojit, jasný útok na konkurenci. Proč to ještě nemáme v iSmoke? Nemám tušení. Trhač plic jako vyšitý, nezastavitelný kundolap. Tohle u vás slečna uvidí? Je vaše. Bude ji chtít mít doma, na cestách, v posteli. Tak.

Kouření?!

Kvalitní nabití, základ
Eden, nebe, 72 panen. Mám pokračovat? Kuřácký zážitek s ničím nesrovnatelný. Teda možná s houbičkama. Tah hladší než pozadí Jaro Slavíka. No shit. Korunka klasického typu, 10 g skořicové žvejky od Adalye, dva kokosáky (RZU došlo...proč je ten svět tak krutý?!). To je session. Tie klaudy. Difůzor nemá, proč taky.

Shut up and take my money

Pane bože, jo. Cena do 200 Kč, kvalitní balení, ještě kvalitnější komponenty, kouření srovnatelné s druhým sexem. V mé sbírce má již teď zajištěno výsadní postavení. Jméno? Modrý běs. Kupujte, tohle snad nejde nemít. Známku nejvyšší nedám, není v mé oblíbené zelené barvě. Jajks.

Winter cup edition

9,9/10

Jakub Kopáček

10 komentářů :

  1. Tak Nevím jestli je to troll nebo je to fakt dobré :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle prostě musí být troll :-D tuhle dýmku jsem měl na kolejí jako nouzovou náhradu, sice je pravda, že když jsem nabil Mizo mátu, a nahoru dva kokosáky, tak mi ti plíce skoro urvalo, ale s těmi kvalitními materiály, nevím nevím :-D

      Vymazat
  2. Budeme otevírat novou čajovnu, jen se chci ujistit, že jsou tyhle dýmky vhodné i do provozu.
    A kdybys mel nejaky tip na levne RZU, tak beru vsemi deseti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě, délka šlahounku je ideální. Příkladná stabilita, pri cisteni zustava v ruce jen něco málo pres 60 % dýmky. RZU nejlépe lisovat primo doma, ušetříte na poštovném.

      Vymazat
  3. Pobavila jsem se královsky :D ..ale myslím si, že většina dýmkařů vyroste právě na těhlech 'klenotech' a o to více si pak váží pořádné dýmky s kvalitně nabitým tabákem. ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Já teda nejsem žádný profík, ale nemyslím si, že by v těch vodních dýmkách byl zas až takový velký rozdíl. Chce to si akorát nekoupit tu nejlevnější a pak už jen stačí dobrý tabák. Důležitá je také její pravidelná údržba, ale to je tak se vším. Tu má u nás naštěstí na starost manželka :-D . Kdybych se o vodní dýmku měl starat já, tak to by to dopadlo :-D .

    OdpovědětVymazat
  5. Akorát, že vůbec 😁. Takhle, princip je stále stejný po staletí. Rozdíl je v materiálech a zpracování. Jak dýmka vede teplo, její rozložitelnost, rozměry, tah atd. - rozdílů najdeš mnoho. A ten odkaz, co jsi tu dal, neber příliš vážně. Ten žebříček se nepotkává s realitou, nebo spíš s tou hodně špatnou 😅.

    OdpovědětVymazat

Instagram