Představení Hoob, Sunpipe a Starbuzz dýmek - Repoooooooort!

Byla to oslava, menší oslava, ale bez čmoudové trávy. První akce úspěšně za námi a přiznávám, jsem nadšený. Motivace k dalším akcím je větší než kdykoliv dřív a pro ty, co se nemohli zúčastnit, lehce to shrnu!

Už dlouho jsem si hrál s nápadem nějakých akcí a po seznámení s Alexem z iSmoke.cz jsem si řekl, že nejlepší čas je tady a teď. Tak jo, co jim vlastně naservíruju? Nic menšího než představení 3 zajímavých dýmek s mými kecy k tomu. Byl jsem lehce nervózní, protože jedna věc jsou ty moje internety a druhá věc je kvákat o tom na živo. Světe div se, nikdo po mě nehodil shnilé rajče, natož okurek (a to je jich přebytek, v čízech už je nikdo nechce). Konec s vyléváním mého přechytřelého mozku, o co teda šlo?

V celé naší kráse!
Akce se konala 4.8.2015 v prostorách iSmoke House, kde se nás sešlo 24, do jednoho vyznavači skvělých dýmek. Inu, vypadalo to tak, že jsem na úvod měl krátké slovo, proč tu vlastně jsme, Alexe jsem rozrušil tak, až mu vypadla čeština (jo, Rus, ten tvrdý chleba má) a přešli jsme volně k prezentaci. Co jsem prezentoval? Tak čtiiiii.
Sanpááájp

Sunpipe

První dáma na holení byla Sunpipe, zajímavá dýmka z dílny Igora Chalkova, bytem Kyjev. Je to kus kvalitní řemeslné práce, tělo z eloxovaného hliníku, lehké a odolné. Regulovatelná výška a kvalitní downstem s difůzorem. Váza sice dobrá tak na kytky, ale sám výrobce doporučuje vyměnit za lepší. Více v recenzi.




Hoob
Hoob Flex S

Od hůůůbu už jsem předváděl modely dva, Atom S a Flex S. Atom je malý od přírody, šlo tedy o malou dýmku z akrylu ve tvaru krychle, vršek z eloxovaného hliníku (elox, elox everywhere) přichycený magnetem k váze (není to váza, no), 2 porty na hadice vykraftěné z kvalitního dřeva a silikonu, vlastní korunka se sítkem. Not bad.

Atom S už je větší, s velkým hliníkovým tělem zajímavé konstrukce, ale už bez magnetu, škoda. Váza stejná, korunka typu phunnel, hranatý tácek. Výhoda je, že výrobce vám vyjde vstříc ve všech vašich ujetých nápadech, dýmka je přizpůsobitelná vzhledem. Více v recenzi.


Starbuzz Made in USA
Starbuzz Made in USA

Dýmka, se kterou začal Starbuzz nové období a oslavil desetileté výročí. Oslavuje americký vesmírný program a je řádně badass. Tělo z eloxovaného hliníku, který se používá i na vesmírných plavidlech, downstem z chirurgické oceli, která brání zachycení pachů a chutí z předešlých session. Odnímatelný tácek, vše v nádherných barevných kombinacích. Každá dýmka mé sériové číslo a záruku na 5 let. Dodává se pouze tělo s táckem, ostatní si musíte sehnat sami. Vydrží věky, můžete ji odkázat čemukoliv, co po vás zbyde. Více v recenzi.


A dál?
Tak trochu já

To bylo krátké shrnutí mojeho kvákání a teď se dostáváme ke zbytku akce. Po odprezentování každé z dýmek, jsme nabili a poslali ji zúčastněným k ochutnání. Do Hoobu jsme udělali koktejl, prostě troška ovoce a barviva, everyday shit. Zábava se rozjížděla, všechny dýmky na place a já si říkal, že už to bude jen fajn. A bylo. V polovině jsem se vytasil s krutopřísným dýmkařským kvízem, kde jsme každému z osazenstva rozdali karty, značili tam odpovědi párátky a pisátky (no, měli jsme asi 3 tužky, nedomyšlené). Spousta správných i méně správných odpovědí, ale podarovali jsme pouze 3 nejlepší. I když ti dva nejlepší si museli střihnout, nezvládli mé vymazlené otázky na konec (přítele na telefonu nevyužil ani jeden).

Zbytek akce se nesl v klidném a přátelském duchu, spousta nových následovníků a kamarádů vyrobena. Jménem svým i Alexovým vám chceme moc poděkovat, že jste za námi vážili cestu, (snad) se i pobavili a dozvěděli něco nového. Další akce mějte v merku, bude jich dost! Papá a šáteček, jdu nabít kotel!

Jakub Kopáček

Žádné komentáře:

Okomentovat

Instagram